esther-teunissen-amsterdam-zoku-600x450.

Over Esther

Holacracy coach

Ik was de eerste vrouwelijke gecertificeerde Holacracy coach in Nederland en ben betrokken geweest bij Holacracy processen binnen diverse pionierende organisaties. Mijn coaching is helder, activerend en empatisch. Mijn praktijkervaring met en kennis van Holacracy, maken dat ik on the spot praktische vragen rondom dit onderwerp kan beantwoorden en deze tevens in een breder organisatieperspectief kan plaatsen. Ik ben niet alleen coach, maar ben de afgelopen jaren zelf met de voeten in de klei in meerdere rollen actief onderdeel geweest van organisaties die met Holacracy werken. 

Mijn inspiratie en kracht komt van binnenuit. De vurige rode draad die door mijn leven loopt wordt gevormd door de combinatie persoonlijk leiderschap in ieder mens en gelijkwaardigheid. Mijn missie komt voort uit de pijn van het huidige onderwijssysteem. Ik ben actief betrokken bij scholen die zichzelf zowel onderwijsinhoudelijk als bedrijfsmatig totaal anders organiseren. 


Toen ik Holacracy ontdekte was ik laaiend enthousiast. Niet door de praatjes die ik erover hoorde, maar door mijn wens om op een structurele en schaalbare manier leiderschap en gelijkwaardigheid te borgen in organisaties.