top of page
6.jpg

Over Esther

Holacracy coach

Ik was de eerste vrouwelijke gecertificeerde Holacracy coach in Nederland en ben betrokken geweest bij Holacracy processen binnen diverse pionierende organisaties. Mijn coaching is helder, activerend en empatisch. Mijn praktijkervaring met en kennis van Holacracy, maken dat ik on the spot praktische vragen rondom dit onderwerp kan beantwoorden en deze tevens in een breder organisatieperspectief kan plaatsen. Naast mijn rol als externe coach heb ik ook met mijn voeten in de klei gestaan in organisaties die met Holacracy werken. 

De rode draad die door mijn leven loopt wordt gevormd door de combinatie persoonlijk leiderschap en gelijkwaardigheid. Mijn drive komt voort uit mijn frustratie bij het huidige onderwijssysteem. Ik ben actief betrokken bij scholen die zichzelf zowel onderwijsinhoudelijk als bedrijfsmatig totaal anders organiseren. 


Toen ik in 2014 kennis maakte met Holacracy was ik laaiend enthousiast. Niet door de praatjes die ik erover hoorde, maar door mijn wens om op een  schaalbare manier leiderschap en gelijkwaardigheid te activeren in organisaties. 

Over Esther: Over

Persoonlijk leiderschap

Ik probeer mij te omringen met mensen die mij inspireren. Dit helpt mij om goed voor mijzelf te zorgen en mijzelf te blijven uitdagen. Ik woon met mijn gezin in een huisje in het bos. Mijn kinderen gaan naar een school waar ze baas zijn over hun eigen ontwikkeling. Het thema 'persoonlijk leiderschap' fascineert mij enorm en komt op alle vlakken terug in mijn leven.

Over Esther: Text
Over Esther: Pro Gallery
bottom of page