top of page

"Ik spar graag met je over de vraagstukken waar ik tegenaan loop. Je weet alles, leert steeds bij en kan het praktisch toepassen. Ik wil heel graag de waarde van jouw praktijkervaring benadrukken. Je hebt niet alleen ervaring als coach, maar je hebt ook gewerkt bij organisaties waar je er onderdeel van was. Daar zit zoveel wijsheid in. Je geeft mij continu nieuwe voeding waarmee ik direct aan de slag kan."

Stefan Wobben, ondernemer en auteur 'Handboek betekenisvol ondernemen'

"Jij Esther, brengt vlijmscherpe helderheid en liefdevolle spiegels die het mogelijk maken voor mensen om zich holacracy echt eigen te maken en tegelijk persoonlijk te groeien. Jouw holacracy coaching maakt holacracy daarom tot een echt effectief middel. Jouw wijze van coaching is inspirerend en voedend voor mensen en de samenwerking met jou ervaar ik als moeiteloos."

Moniek Zegers, ondernemer

"Ik geniet enorm van jouw manier van ons coachen. In het begin begripvol, empathisch, uitleggend en nu steeds meer activerend, eigenaarschap oproepend en puntiger. Je weet de eigenheid van onze organisatie te eren en zet ons tegelijkertijd regelmatig terug in de klei. Je helpt ons bijzaken van hoofdzaken te scheiden."

Loes Berkhout, sociaal ondernemer

"Ik vind je bevlogenheid, je enthousiasme en je eerlijkheid erg waardevol. Ik word blij van hoe je strikt met tijd om kunt gaan en ons af en toe lekker kunt afkappen om de vaart erin te houden. Ook vind ik het prachtig te zien hoe je je intuïtieve en empathische kant hierin verwerkt, dus hoe je ook ruimte maakt voor proces waar en wanneer nodig. De menselijke kans bij het wat mechanisch ogende Holacracy deel. Je helderheid en doortastendheid en je coaching maken mij heel blij."

Charlotte Ehrhardt, antropoloog en contentmaker

"Esther, ik ervaar jou als één brok inspiratie. Met enthousiasme draag jij belichaamde kennis en ervaring in Holacracy over in behapbare stukken. Dit maakt jou een voorbeeld om van te leren. Je nodigt uit om te doen, te spelen en weet alles wat zich liefdevol aandient te plaatsen in het proces en grotere geheel. Dit brengt helderheid. Ik waardeer je inzicht, overzicht en daadkracht."

Aukje Dijkstra, waarmaker

"In mijn zee van chaos (prioriteiten? Alles is toch belangrijk?) ben jij voor mij altijd een baken van overzicht en helderheid. En het fijne is, niet eentje die vanaf de wal beter staat te weten hoe ik me drijvende moet houden, maar iemand die met ogenschijnlijk gemak naast me zwemt. Wat een verademing!"

Karin Helmers, bewustzijnscoach

Reviews: Recensies
bottom of page